Spring til hovedindhold

En ny begyndelse!

En ny begyndelse!

Nature er blevet en del af T.Tygesen Invest A/S

Julemåneden er startet godt og ekstra travlt for brødrene Peter, Thomas og Claus Tygesen, som sammen med deres far Thomas Tygesen står bag T. Tygesen Invest A/S. Med virkning fra d. 1. dec. 2017 har familievirksomheden overtaget alle aktiviteter fra det århusianske retrobrand, NATURE, som over de seneste år har givet den fodformede sko en renæssance i modebilledet.

Peter Tygesen vil fremadrettet stå i spidsen for den daglige ledelse og kyndige videreudvikling af det fodformede koncept fra hovedkontoret i Tønder.

Dialogen med stifter af NATURE, Eik Ottosen, har løbet i et års tid, inden overtagelsen for nylig blev en kendsgerning. – Eik var nået til en skillevej, hvor han på den ene side ønskede at se sin virksomhed vokse, men hvor han samtidig var nået til erkendelsen af, at det ville kræve nye kræfter at føre konceptet videre i den ønskede retning, fortæller Peter Tygesen.

De driftige Tønder-brødre har nu snøret arbejdsskoene og glæder sig til at løfte opgaven med at videreudvikle kollektionen og konceptet om langsigtet bæredygtighed. De lover, at den bærende signatur for NATURE fortsat vil super enkelt, komfortabelt og funktionelt fodtøj designet efter danske standarder og tidens trendforskrifter. – Vi vil have glade fødder, som ikke skal forceres ned i smalle sko med spidse snuder i varme og miljøbelastende materialer for at være hippe, understreger Peter, Thomas og Claus samstemmigt.

Fodformet på flere fede måder

Der venter Tygesen brødrene en stor og spændende opgave med at videreføre konceptet for NATURE.

Fodarbejdet er lavet – den fodformede sko, som vi kender den, har fået sin renæssance, hvor dens tidligere fallerede image som en design-outsider er blevet løftet til en genfødt klassiker. – Nu skal vi tage skridtet videre og gøre fodformet fedt på flere måder, fortæller Peter Tygesen. Han løfter bl.a. sløret for, at det vil ske med en udvidelse af kollektionen uden at gå på kompromis med brandets DNA, som fortsat vil være design efter fodens form, ligesom bæredygtighed fortsat vil være ledestjernen i jagten på de 3 P’er: Planet. People. Profit.

Det nye administrative set-up

Overdragelsen af NATURE til T. Tygesen Invest A/S betyder også en omorganisering af de administrative funktioner. Administrationen bliver flyttet til hovedsædet i Tønder, imens design, marketing og salg indtil videre vil blive fordelt i henholdsvis Tønder og Århus.

Brødrene overtager med virksomheden også 2 ansatte. – Pernille skal fortsat stå for salg og design, Ly for marketing og produktion fortæller Peter Tygesen.

På ledelsesniveau har brødrene vedtaget at stifte en professionel bestyrelse, hvor Peter Tygesen indtager pladsen i det administrerende direktørsæde.

Et godt år i T. Tygesen Invest A/S

2017 har været et godt år for T. Tygesen Invest A/S, hvor der ikke har været mange stille øjeblikke i brødrenes øvrige virksomhedsaktiviteter. Udover nu NATURE står T. Tygesen Invest A/S blandt andet også bag Hoofers-butikkerne, som i efteråret ændrede navn fra I Love Shoes og samtidig åbnede en ny fysisk butik med det nye navn i Berlin. I forvejen er Peter Tygesen ansvarlig for den daglige drift af Hoofers’ webshop og en fysisk butik på gågaden i Tønder.