Spring til hovedindhold

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Nature.dk administreres af Nature Footwear A/S
CVR-nr. 31285550
Håndværkervej 4
6270 Tønder
Mail: info@nature.dk
Tlf.: 7370 9328

Betaling:

Dankort
VisaDankort
Visa
Mastercard
Maestro
Paypal
ViaBill
Mobilepay
Anyday

Alle priser er inklusiv moms.
Vi tager ikke kortgebyrer, og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr.

Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26.  
Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside. 

Reservation af beløb:

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Levering:

Vi leverer i Danmark med GLS på 1-3 hverdage.
Levering med GLS til GLS Pakkehop er gratis ved levering i Danmark, når du køber for over 499,- DKK. For ordrer under 499,- DKK, koster levering til GLS pakkeshop 39,- DKK, og levering til privat adresse koster 59,- DKK. Find en oversigt over fragtpriser her. Er du tvivl, så fang os på chatten (nederst i højre hjørne), på mail info@nature.dk eller på tlf. +45 73 70 93 28.

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.   

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på chatten, på info@nature.dk eller på +45 73 70 93 28. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering:

Hvis du skifter mening om dit køb, skal du sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Udfyld gerne standardfortrydelsesformularen (findes nederst i handelsbetingelserne) eller den returformular, som er vedhæftet i din ordrebekræftelse og send den sammen med din returnerede vare (eller find formularen her). Herefter pakker du dine varer i en kasse og sætter din returlabel udenpå. Husk at fjerne eller dække den originale leveringslabel til. Kontakt os, hvis du mangler en returlabel til din ordre - så sørger vi for, at du får en. Dette gælder dog kun vores danske kunder. Er du bosat i udlandet, skal du selv betale for returfragten.

Såfremt du ikke benytter vores returlabel, skal du selv betale for at pakken returneres.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender retur:

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få evt. fragtomkostninger tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.  

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Nature Footwear
Håndværkervej 4
6270 Tønder

Vi modtager kun pakker, der sendes direkte til adressen.

  Reklamationsret:

  Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 
  Du har som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller almindelig slitage.

  Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

  Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

  Varen sendes til:

  Nature Footwear A/S
  Håndværkervej 4
  6270 Tønder

  Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.  
  Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

  Persondatapolitik:

  Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

  Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

  Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Nature ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

  Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

  Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

  Den dataansvarlige på nature.dk er Nature Footwear A/S

  Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

  Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@nature.dk

  Klageadgang:

  Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på info@nature.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:  

  Nævnenes Hus  
  Toldboden 2  
  8800 Viborg  

  via https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

  For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

  Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

  Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   Giv os også besked på info@nature.dk.

  Spørgsmål ?

  Fang os på chatten nederst i højre hjørne, eller på:

  Mail: info@nature.dk
  Tlf.: +45 73 70 93 28

  Standardfortrydelsesformular:

  (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

  Til:
  Nature.dk
  Håndværkervej 4
  6270 Tønder
  E-mail: info@nature.dk

  Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:_______________________________________________________________________________

  Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

   Forbrugerens navn: _____________________________________________________________________

  Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

   

  Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

  (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

   

  Denne version af handelsbetingelserne på Nature.dk er opdateret 16.04.24.