Spring til hovedindhold

Levering & returnering

Forsendelse:

Din pakke bliver sendt med GLS eller Post Danmark. Leveringen af din pakke afhænger af, hvilket land, du befinder dig i. Kontakt os gerne for spørgsmål om din forsendelse / levering. Alle forsendelser får et tracking-link, som du får tilsendt på din mail. Vær opmærksom på at returnering udenfor Danmark ikke er inkluderet i fragtprisen og det samme gælder importafgifter, skatter o.lign. Disse omkostninger er køberens ansvar.

Fragtpriser:

Gratis Levering og Returnering | 1-3 hverdage
Danmark

Gratis Levering | 2-5 hverdage
Sverige 
Tyskland

Gratis Levering | 3-6 hverdage
Belgien 
Tjekkiet
Estland
Luxembourg
Holland
Polen
Slovakiet

Levering 149 DKK (≈ 20 €) | 3-7 hverdage
Finland
Frankrig
Spanien
Ungarn
Irland
Italien
Litauen
Letland
Portugal
Rumænien
Slovenien
Færøerne
Norge
Grønland
Schweiz
Island

Levering 299 DKK  (≈ 40 €) | 20-30 hverdage
United States
Canada

Returnering:

Hvis du skifter mening om dit køb, skal du sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har modtaget varen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Udfyld den returformular, som er vedhæftet i din ordrebekræftelse og send den sammen med din returnerede vare (eller find formularen her). Herefter pakker du dine varer i en kasse og sætter din returlabel udenpå. Husk at fjerne eller dække den originale leveringslabel til. Kontakt os, hvis du mangler en returlabel til din ordre - så sørger vi for, at du får en.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

    Refundering:

    Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.  

    Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, du hat modtaget skoene. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

    Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.