Spring til hovedindhold

Pas på dine sko

Læder er et naturprodukt, og vi er stolte af, at vi kun bruger læder af den højeste kvalitet. Det er farvet og behandlet mindst muligt for at bevare dets naturlige look og egenskaber. Variationer i teksturen eller små rynker og uregelmæssigheder skal ikke ses som fejl men nærmere et bevis på, at hver en sko er unik.
Vær venligst opmærksom på, at læder tager imod farvning på forskellige måder, så der kan være mindre uregelmæssigheder i dybden af farven - men ikke noget af betydning. For at beholde de naturlige egenskaber, skoene har, anbefaler vi at holde dem på afstand af direkte varme og at lade dem tørre ved stuetemperatur, hvis de er blevet våde.
Alle vores produkter er lavet individuelt - én ad gangen, håndsyet og færdiggjort i hånden. Derfor kan produkterne afvige en smule fra hinanden.

Nature-sko i læder:

Pas bedst på dine Nature-sko i læder med en lædercreme. Påfør denne efter du har fjernet løst skidt på skoen og rengjort den.

Nature-sko i ruskind:

Du kan rengøre dine Nature-sko i ruskind med en blød børste (som en tandbørste), eller du kan købe specielle ruskindsbørster til at fjerne pletter og skidt.

Imprægnering:

At imprægnere dine Nature-sko kan hjælpe med at undgå skidt, pletter og at beskytte skoens ydre. Imprægnering kan også have en vandafvisende effekt. Derfor anbefaler vi at imprægnere dine sko regelmæssigt for at vedligeholde det beskyttende lag. 

Nature-sko i Piñatex®:

Vores veganske kollektion er lavet af et innovativt, naturligt, bæredygtigt, ikke-vævet tekstil. Det er lavet af fibre fra ananas-blade. - Et grønt og dyre-venligt alternativ til læder. Piñatex® er et naturligt materiale, så du skal også her forvente små variationer på overfladen, i strukturen og farven med lidt 'patina', som kommer med tiden. Denne patina kan være lidt lysere ananas-fibre i områder, som er mest udsatte for slid. Her kan du vise den rejse, skoene har været på. For at vedligeholde dine Piñatex®-sko bedst muligt anbefaler vi at imprægnere skoene med en imprægnering, som også plejer (også kaldet en 'combi-care'). Pletter m.m. skal fjernes med vand med en blød klud eller svamp. Anvend ikke varmeapparater el. lign., da materialet kan tørre ud. 

Om OnSteam®:

Vores sko er foret med materialet OnSteam®. Det er et fantastisk mikrofiber-materiale, som vi er helt vilde med. Det har den samme følelse og nogle af de samme egenskaber som læder, men er altså lavet af mikrofiber. Det gør det til en lettere, blødere og mere fleksibel foring. Helt fantastisk er, at det har en 6 gange så stor fugtighedstransport som læder, det regulerer temperaturen og er 100% åndbart. - Og lige, som man ikke troede, det kunne blive meget bedre, så er det altså sundt for både fødderne og klimaet. Materialet er nemlig krom-frit og bliver produceret uden nogen effekt på CO2-balancen. Til sidst er OnSteam® også OekoTex 100 certificeret. For godt til at være sandt? Nej, faktisk ikke. Mærk selv forskellen i et par Nature-sko.